In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Zutphen
Dreef 8a
7202 AG Zutphen

Postadres
Dreef 8a
7202 AG Zutphen

tel. 088 - 003 16 00
zutphen@schildersvakopleiding.nl

Martin Rondeel Instructeur
tel. 06-53421940
Rita Lageschaar Administratie
tel. 088-0031600
Kom naar onze open dagen

Bij ons is het altijd open dag! Wil je langskomen om te zien wat je gaat leren en benieuwd hoe het allemaal werkt? Loop gewoon bij ons naar binnen. Vraag een docent of instructeur of je even mag rondkijken in de praktijk- en theorieruimte en stel gelijk al je vragen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag en van 08.00 tot 16.30 uur. Liever eerst een afspraak? Neem contact met ons op door te bellen of mailen en plan je eigen open dag.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Wil je weten met welke leerbedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.

Aventus - De school waar jij 't maakt

Je volgt je mbo-opleiding in het prachtige gebouw van Schildersvakopleiding in Zutphen. Aventus verzorgt de theorie en werkt nauw samen met de Schildersvakopleiding Zutphen samen met de schilders- en onderhoudsbedrijven in de regio.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Zutphen
Dreef 8a
7202 AG Zutphen
Routebeschrijving