In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Zuid-West
Industriestraat 10
4462EZ Goes

Postadres
Industriestraat 10
4462 EZ Goes

tel. 0113-228076
zuid-west@schildersvakopleiding.nl

Dian Vreeke Administrateur
tel. 06-40146270
Hans Sonke Instructeur
tel. 06-11488906
Cees van de Graaf Instructeur
tel. 06-21425319
Kom naar onze open dagen

In verband met COVID-19 verzoeken wij je om je vooraf aan te melden voor de open dagen zodat wij rekening kunnen houden met de grootte van de groepen. Tijdens de open dag krijg je een 1 op 1 rondleiding door de opleidingslocatie met een maximale grootte van 4. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM.

Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Wil je weten met welke leerbedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Zuid-West
Industriestraat 10
4462EZ Goes
Routebeschrijving