In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Den Haag-Leiden-Gouda
Visseringlaan 16
2288 ER Rijswijk

Postadres
Visseringlaan 16
2288 ER Rijswijk

tel. 070-3883150
denhaagleidengouda@schildersvakopleiding.nl

Gertraud Czekitz Directrice
tel. 070-3883150
Kom naar onze open dagen

Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak.

I.v.m. corona zijn er momenteel geen open dagen gepland. Wil je toch meer informatie, stuur ons even een mailtje of bel en we staan je graag te woord.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak. Met ruim 20 locaties door heel Nederland zit er altijd wel een Schildersvakopleiding bij jou in de buurt!

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Den Haag-Leiden-Gouda
Visseringlaan 16
2288 ER Rijswijk
Routebeschrijving