OnderhoudNL Opleidingen - Omscholing/Zij-instromers

Ben je er een tijdje tussenuit geweest en wil je graag weer aan de slag? Een baan waar je direct van je resultaat kan genieten? Start dan vandaag nog met de praktijkgerichte opleiding voor de schilders- en onderhoudsbranche.

Onze branche is dringend op zoek naar schilders. Via een speciaal traject voor zij-instromers kan je je laten omscholen tot schilder.

Voordelen:

• Direct aan de slag in het mooie gevarieerde vak
• Leren met behoud van uitkering
• 100% Baangarantie

Hoe?

• Meld je aan bij het UWV of vraag toestemming aan je werkcoach.
• Ben je geschikt? Dan mag je tien dagen lang je kwaliteiten laten zien.
• Als blijkt dat het jouw vak is, begin je met het opleidingstraject.

Meer weten?

Bel naar een Schildersvakopleiding bij jou in de buurt!

Wat leer je tijdens de praktijkopleiding?
Tijdens deze praktijkopleiding werk je met je praktijkopleider aan je basisvaardigheden schilderen. Aan het eind van deze opleiding werk je direct ondersteunend en voorbereidend. Zo ben je gelijk van toegevoegde waarde voor je team! Na het afronden van de opleiding, krijg je een Branche Erkend Getuigschrift. Zo weet iedereen wat je kan!

Direct na de omscholing weer aan het werk
Wij zorgen dat je het eerste half jaar direct aan de slag gaat. Daarna ben je zelf verantwoordelijk voor je loopbaan in de schilders- en onderhoudsbranche. Weet wel dat heel Nederland vol staat met gebouwen om te onderhouden!

Dus stroop je mouwen maar op!

Ze wil er zelf nog wel eens een boek over schrijven, zo vertelt ze als we haar vragen naar haar verhaal. "Ik kan het niet vaak genoeg vertellen, hoe fijn het is om te kiezen voor werk waar je gelukkig van wordt."

 

 

 

 

 

Lees het verhaal van Colette die op zoek ging naar meer vervulling in haar werk en uiteindelijk zelfstandig schilder is geworden