In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Nuenen
Spegelt 56
5674 CD Nuenen

Postadres
Meester Vriensstraat 2
5246 JS Rosmalen

tel. 040 - 290 70 50
info.zuid@schildersvakopleiding.nl

Gonny van den Heuvel Officemanager
tel. 040-2907050
Mari Pelzer Praktijkinstructeur
tel. 040 - 290 70 50
Kom naar onze open dagen

Tijdens je middelbare schooltijd informatie aanvragen en scholen bezoeken helpen jou de juiste keuze te maken. Elke locatie van een schildersvakopleiding doet er alles aan om jou tijdens open dagen zo goed mogelijk te informeren. Docenten, instructeurs en ook leerling-werknemers staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en er is gelegenheid om ook praktisch kennis te maken met het vak van schilderen en vastgoedonderhoud.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Wil je weten met welke leerbedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Nuenen
Spegelt 56
5674 CD Nuenen
Routebeschrijving