In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Mierlo
Goorsedijk 6
5731 PC Mierlo

Postadres
Postbus 115
5730 AC Mierlo

tel. 0492 - 66 55 05
mierlo@schildersvakopleiding.nl

Kom naar onze open dagen

Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak. Met ruim 20 locaties door heel Nederland zit er altijd wel een Schildersvakopleiding bij jou in de buurt!

Op 2 en 3 december organiseren wij open avonden samen met Bouw Infra mensen Mierlo. Je kunt tussen 16.00u en 19.00u een kijkje komen nemen bij ons in Mierlo. Ook hiervoor dien je je in te schrijven: https://www.bouwmensen.nl/evenementen/openavonden-bouwmensen-mierlo/

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Wil je weten met welke leerbedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Mierlo
Goorsedijk 6
5731 PC Mierlo
Routebeschrijving