In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Lelystad
Titaanstraat 8 Lelystad
8211 AX (in aanbouw)

Postadres
Postbus 30075
8003 CB ZWOLLE

tel. 038-422 87 10
lelystad@schildersvakopleiding.nl

Arend Zanting Directeur
tel. 06-19 01 92 02
Robert van der Vegt Coƶrdinator
tel. 06-22 47 20 47
Kom naar onze open dagen

Je kan ons bezoeken tijdens open dagen. Binnenkort ben je in plaats daarvan ook welkom om eens rond te kijken in ons praktijklokaal dat nieuw wordt gebouwd. Dat er toekomst in de schildersbranche zit, laten wij jou graag zien! Want er is blijvend behoefte aan mensen die een ambacht hebben geleerd en met hun handen iets moois en duurzaams kunnen maken.

Wil je een rondleiding door onze Schildersvakopleiding? Neem contact met op voor een afspraak. Docenten, instructeurs en leerlingschilders staan jou persoonlijk te woord en willen graag uitleg en antwoord geven. Naast een rondleiding ga je natuurlijk ook zelf aan de slag met verf en kwasten, glas of behang! Hopelijk kies jij dan straks voor de sector waar kansen en banen liggen.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als leerlingschilder ben je 4 dagen in de week betaald aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Jouw leermeester leert je in de praktijk de fijne kneepjes van het schildersvak. Samen met collega's ga je op pad naar klussen. En dat is naast hard werken ook heel gezellig, zoals je ziet!

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Lelystad
Titaanstraat 8 Lelystad
8211 AX (in aanbouw)
Routebeschrijving