In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Hardenberg
Parkweg 3
7772 XP Hardenberg

Postadres
Postbus 30075
8003 CB Zwolle

tel. 038 - 422 8710
hardenberg@schildersvakopleiding.nl

Arend Zanting directeur
tel. 0619019202
Kom naar onze open dagen

Allereerst willen we je graag welkom heten bij onze Schildersvakopleiding in het Regionaal Techniek Centrum (RTC) Hardenberg waar we samen werken aan verschillende techniekopleidingen. Er staat geen open dag meer gepland maar op afspraak bent je natuurlijk altijd welkom. Naast een rondleiding door het RTC staan docenten, instructeurs en leerlingen jou graag persoonlijk te woord en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Wil je weten met welke leerbedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Hardenberg
Parkweg 3
7772 XP Hardenberg
Routebeschrijving