In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Ga je voor allround schilder of wil je je specialiseren in bijvoorbeeld restauratiewerk of glaszetten? Kies je voor het uitvoerende vakwerk of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan een eigen bedrijf? Het kan allemaal. Kies voor een vak met toekomst.

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Hardenberg
Parkweg 3
7772 XP Hardenberg

Postadres
Postbus 30075
8003 CB Zwolle

tel. 038-422 8710
hardenberg@schildersvakopleiding.nl

Arend Zanting Directeur
tel. 06-19 01 92 02
Peter Souman Coƶrdinator
tel. 06-15 32 18 12
Kom naar onze open dagen

Er staan momenteel geen open dagen gepland, maar je bent altijd welkom om eens rond te kijken in het Regionaal Techniek Centrum (RTC) Hardenberg en te proeven aan het schildersvak. Neem contact op met voor het maken van een afspraak. Door tijdens je middelbare schooltijd informatie aan te vragen en de Schildersvakopleiding te bezoeken, maak jij straks hopelijk de juiste keuze.

Docenten, instructeurs en leerlingschilders staan jou persoonlijk te woord en willen graag uitleg en antwoord geven. Een rondleiding door het vakcentrum hoort er natuurlijk bij en er is volop gelegenheid om praktisch kennis te maken met het schildersvak.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als leerlingschilder ben je 4 dagen in de week betaald aan het werk bij een erkend leerbedrijf. Jouw leermeester leert je in de praktijk de fijne kneepjes van het schildersvak. Samen met collega's ga je op pad naar klussen. En dat is naast hard werken ook heel gezellig, zoals je ziet!

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Hardenberg
Parkweg 3
7772 XP Hardenberg
Routebeschrijving