Bij de Schildersvakopleiding Friesland wordt je opgeleid tot allround schilder en wordt je meteen aan het werk gezet. Dit betekent dus ook meteen geld verdienen. Geniet jij ook zo van een mooi eindresultaat, of zie jij jezelf misschien meer als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur? Of droom jij misschien van een eigen bedrijf? In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Één ding is zeker, kies je voor een vak met toekomst dan zit je bij de Schildersvakopleiding Friesland goed. Welkom bij het beste team in vastgoedonderhoud!

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

Postadres
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

tel. 058 - 288 51 78
friesland@schildersvakopleiding.nl

Paul Alstein Directeur
tel. 06-24 27 09 40
George Stavorinus Vakinstructeur
tel. 06-23 07 25 97
Tea Sipma Administratie
tel. 058-2885178
Kom naar onze open dagen

Wil je graag eerst om het hoekje komen kijken? Dat kan! Je bent welkom op een van onze infodagen. Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak.

Natuurlijk ben je ook welkom op een ander moment: bel 058-288 51 78 voor een persoonlijke afspraak en rondleiding!


07/06/2023 16.00 - 18.00 ja, ik ben er bij
Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf en één dag per week naar school. Daardoor ben je zeker van een baan en verdien je meteen geld. Bij deze leerbedrijven leer je de fijne kneepjes van het vak, van echte vakmensen. Wil je weten met welke top bedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op. De theorie wordt verzorgd door het ROC Friesland College bij ons op de locatie.

Heeft u een klacht of opmerking ter verbetering: download hier de procedure.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden
Routebeschrijving