Bij de Schildersvakopleiding Friesland word je opgeleid tot allround schilder en word je meteen aan het werk gezet. Dit betekent dus ook meteen geld verdienen. Geniet jij ook zo van een mooi eindresultaat, of zie jij jezelf misschien meer als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur? Of droom jij misschien van een eigen bedrijf? In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Één ding is zeker, kies je voor een vak met toekomst dan zit je bij de Schildersvakopleiding Friesland goed. Welkom bij het beste team in vastgoedonderhoud!

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

Postadres
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

tel. 058 - 288 51 78
friesland@schildersvakopleiding.nl

George Stavorinus Vakinstructeur
tel. 06-23 07 25 97
Ingrid van Ek Administratie
tel. 058-2885178
Kom naar onze open dagen

Wil je graag eerst om het hoekje komen kijken? Dat kan. Je bent welkom op onze volgende open dag en wel op woensdag 13 maart 2024 tussen 14.30 en 20.00 uur. Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak.

Natuurlijk ben je ook welkom op een ander moment: bel 058-288 51 78 voor een persoonlijke afspraak en rondleiding!

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf en één dag per week naar school. Daardoor ben je zeker van een baan en verdien je meteen geld. Bij deze leerbedrijven leer je de fijne kneepjes van het vak, van echte vakmensen. Wil je weten met welke top bedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op. Het onderwijs wordt verzorgd door Firda, de school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) in Friesland.

Heeft u een klacht of opmerking ter verbetering: download hier de procedure.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden
Routebeschrijving