Wil jij graag met je kwast strakke lijnen zetten? Of zie jij jezelf meer als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur? Of droom jij misschien van een eigen bedrijf? In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Het kan allemaal, als je maar wil. Kies voor een vak met toekomst en kies voor de Schildersvakopleiding Friesland. Welkom bij het beste team in vastgoedonderhoud!

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

Postadrestel. 058 - 288 51 78
friesland@schildersvakopleiding.nl

Paul Alstein Directeur
tel. 06-24 27 09 40
George Stavorinus Vakinstructeur
tel. 06-23 07 25 97
Kom naar onze open dagen

Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak. Natuurlijk ben je ook op andere momenten welkom: bel 058-288 51 78 voor een persoonlijke afspraak en rondleiding!

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf. Daardoor ben je zeker van een baan en verdien je meteen geld. Bij deze leerbedrijven leer je de fijne kneepjes van het vak, van echte vakmensen. Wil je weten met welke top bedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden
Routebeschrijving