Wil jij graag met je kwast strakke lijnen zetten? Of zie jij jezelf meer als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur? Of droom jij misschien van een eigen bedrijf? In de schildersbranche valt veel te leren en te kiezen. Het kan allemaal, als je maar wil. Kies voor een vak met toekomst en kies voor de Schildersvakopleiding Friesland. Welkom bij het beste team in vastgoedonderhoud!

Hoe kan ik contact opnemen?

Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

Postadres
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden

tel. 058 - 288 51 78
friesland@schildersvakopleiding.nl

Paul Alstein Directeur
tel. 06-24 27 09 40
George Stavorinus Vakinstructeur
tel. 06-23 07 25 97
Tea Sipma Administratie
tel. 058-2885178
Kom naar onze open dagen

Wees welkom op onze open dagen van 25 t/m 29 januari in Leeuwarden. Docenten, instructeurs en leerlingen staan jou graag persoonlijk te woord. Een rondleiding door het opleidingscentrum hoort er natuurlijk bij en je kunt alvast kennismaken met de praktische kant van het schildersvak.

Meld je hieronder aan. Wil je graag langskomen op 29 januari? Meld je aan voor een willekeurige datum en geef je voorkeur door als reactie op onze bevestigingsmail. Natuurlijk ben je ook welkom op een ander moment: bel 058-288 51 78 voor een persoonlijke afspraak en rondleiding!

Vanwege de coronamaatregelen vragen we je om tijdens je bezoek een mondkapje te dragen. Mocht een persoonlijke rondleiding niet meer mogelijk zijn, dan schakelen we over naar digitaal.

Samenwerking Met leerbedrijven uit de regio

Als je de beroepsbegeleidende opleiding volgt, ga je vier dagen per week aan de slag bij een leerbedrijf en één dag per week naar school. Daardoor ben je zeker van een baan en verdien je meteen geld. Bij deze leerbedrijven leer je de fijne kneepjes van het vak, van echte vakmensen. Wil je weten met welke top bedrijven we samenwerken, neem dan contact met ons op.
De theorie wordt verzorgd door het ROC Friesland College bij ons op de locatie.

Heeft u een klacht of opmerking ter verbetering: download hier de procedure.

Adresgegevens
Schildersvakopleiding Friesland
Anne Wadmanwei 2
8914 BD Leeuwarden
Routebeschrijving