OnderhoudNL Opleidingen - Schildersvakopleiding Next

SCHILDERsvakopleiding NEXT

Schildersvakopleiding NEXT  is een exclusieve service voor leerlingen en leerbedrijven van Schildersvakopleiding.

SCHILDERsvakopleiding

Schildersvakopleiding leidt jongeren op tot schilder, vakkracht van de toekomst. Tijdens de opleiding zorgt Schildersvakopleiding voor een passende leerwerkplek waar de leerling praktijkervaring opdoet. Ook na afronding van de opleiding ondersteunt Schildersvakopleiding leerlingen en leerbedrijven.

GEDIPLOMEERDE LEERLINGEN

Schildersvakopleiding leerlingen die met succes hun opleiding hebben afgerond, gaan veelal aan het werk bij hun leerbedrijf. Als dit niet mogelijk is, kunnen deze gekwalificeerde vakkrachten via Schildersvakopleiding NEXT  op uitzendbasis aan de slag bij de leerbedrijven. Zo behouden we met elkaar deze gediplomeerde vakkrachten voor de branche.

LEERBEDRIJF

Leerbedrijven aangesloten bij de schildersvakopleidingen die geen leerwerkplek beschikbaar hebben maar wel behoefte hebben aan gekwalificeerd en flexibel personeel, kunnen gebruik maken van Schildersvakopleiding NEXT.  Schildersvakopleiding NEXT  stimuleert bedrijven mee te werken aan het behoud van vakmensen voor de branche. Zij betalen geen afkoopsom wanneer zij de flexibele vakkracht in dienst willen nemen.

PARTNERS

Schildersvakopleiding maakt gebruik van de administratie, de licenties, de kennis van de wet- en regelgeving van haar partners Faber Personeelsdiensten, Randstad Bouw en OPstap Personeelsdiensten.
De gekwalificeerde vakkracht die op uitzendbasis aan de slag gaat bij een Schildersvakopleiding leerbedrijf, treedt in dienst van één van de partners, op dat moment de juridisch werkgever.

 

De opbrengsten van Schildersvakopleiding NEXT  worden volledig ingezet voor het opleiden van jonge potentiële schilders (schoolverlaters) door Schildersvakopleiding.