Vacature: Medewerker studentenadministratie (fulltime of duobaan), locatie Rosmalen

Ben jij communicatief vaardig, accuraat en krijg jij energie van een goedlopende studentenadministratie? En haal je er voldoening uit om samen met de andere professionals binnen de Stichting Schildersvakopleiding de organisatie naar een nog hoger niveau te brengen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.


 Werken bij hét opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onderhoud 


Wie zijn wij?

Stichting Schildersvakopleiding, met vestigingen in Rosmalen, Nuenen, Tilburg, Breda en Nijmegen, is hét opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak schilderen en onderhoud. Wij leren onze studenten het vak en bieden ze de mogelijkheid om door te leren. Wij bieden met een kwalitatief hoogwaardig team van professionals praktijkonderwijs aan in onze eigen praktijkleerwerkplaatsen. Omdat de studenten bij Stichting Schildersvakopleiding in dienst zijn, bieden wij met ons vaste team de leerbedrijven ondersteuning op gebied van (salaris)administratie, scholing, functionering en begeleiding en zijn wij voor hen een ontmoetingsplaats voor branchegenoten.

Welke uitdaging biedt deze functie jou?

Je bent verantwoordelijk voor een goed ingerichte administratie en het up-to-date houden van het studentenbestand. Alle studentgegevens worden op de juiste manier door jou ingevoerd en daar waar nodig muteer je deze. De studenten leveren hun weekstaten in en jij zorgt ervoor dat ze correct en tijdig verwerkt worden. Je bewaakt en verwerkt het verlof van de studenten en kunt zorgen voor de juiste overzichten uit de studentenadministratie. Daarnaast beantwoord je de telefoon en/of e-mail met betrekking tot de studentenadministratie en verzorg je de correspondentie richting de studenten.
Samen met de financieel administratief medewerker en de administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de totale administratie binnen de Schildersvakopleiding en assisteer je elkaar daar waar nodig.

De standplaats van deze functie is Rosmalen, waarbij je bezig zult zijn met de studentenadministratie van meerdere locaties van de Schildersvakopleiding.

Wat zoeken we in jou?

Jij bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, bent dienstverlenend ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent proactief, kunt goed luisteren, bent integer en pakt je verantwoordelijkheid. Ook ben je van nature accuraat en kun je goed samenwerken.

Daarnaast:

 • ben je in het bezit van een MBO niv. 4 diploma, bij voorkeur in een administratieve richting
 • heb je bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie, maar in ieder geval in een
 • administratieve functie
 • heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • heb je goede kennis van de MS Office programma’s
 • is kennis van Nocore Flex / Nocore Online een pré

Wat hebben wij te bieden?

Stichting Schildersvakopleiding kenmerkt zich door een informele werksfeer en korte lijnen, waarin we open en eerlijk met elkaar communiceren.

Voor deze functie bieden we:

 • Een fulltime baan, d.w.z. 37½ uur per week of invulling middels een duobaan
 • Een afwisselende, zeer uitdagende functie binnen een groeiende en professionele organisatie
 • Alle ruimte voor je eigen inbreng; jouw mening wordt gewaardeerd
 • Passend salaris en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao voor het Schilders-, afwerkings- vastgoedonderhoud en glaszetbedrijf
 • Goede pensioenregeling
 • Mogelijkheden om jezelf verder te professionaliseren

Heb je interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature, is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je hier op reageren? Dan kun je jouw CV en motivatie per e-mail alvast sturen naar DT Coaching & Personeelsadvies, dtoelen@dtpersoneelsadvies.nl ter attentie van Daniëlle Toelen.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stichting Schildersvakopleiding, Joyce Hubers, 073-6458005. De selectiegesprekken zullen in de loop van september 2022 plaatsvinden.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld